loader

Ormanlarımızı İha'lar Koruyacak

Gazipaşa'da görev yapacak İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından tespit edilecek yangınlar kısa sürede söndürülecek. Yaz aylarında sık sık yangınların meydana geldiği ilçemizde bundan sonra ormanlar İnsansız Hava Aracı (İHA) tara

Ormanlarımızı İha'lar Koruyacak
 
Müdür Ahmet Yıldırım, İnsansız Hava Aracı’nın havalimanına geldiğini söyledi. Gazipaşa ormanları İHA tarafından gözetlenecek.
 
Gazipaşa’da olası orman yangınlarına erken müdahale için İnsansız Hava Aracı görev yapacak
 
Gazipaşa'da görev yapacak İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından tespit edilecek yangınlar kısa sürede söndürülecek. Yaz aylarında sık sık yangınların meydana geldiği ilçemizde bundan sonra ormanlar İnsansız Hava Aracı (İHA) tarafından korunacak ve gözetlenecek.
 
Bu konuda bir açıklama yapan Gazipaşa Orman İşletme Müdürü Ahmet Yıldırım şunları söyledi, “19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. 
 
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Orman Genel Müdürlüğü’nün orman yangınları kapsamında hizmet alımı yaptığı İHA Gazipaşa Havaalanı’nda 1 Haziran’dan itibaren yeşil vatan savunmasına başlıyor. Allah devletimize zeval vermesin.
 
Bu vesileyle kazasız belasız bir yangın sezonu diliyorum. Orman candır, orman vatandır” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler