loader
Gazipaşa'da Esnafa İndirimli Sağlık Hizmeti Verilecek

Gazipaşa'da Esnafa İndirimli Sağlık Hizmeti Verilecek

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Alanya Anadolu ve Yaşam Hastanesi arasında indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokole göre oda üyesi esnaflar ile birinci derece yakınları..

Gazipaşa'da Esnafa İndirimli Sağlık Hizmeti Verilecek
 
Gazipaşa Esnaf Odası, Alanya Anadolu ve Yaşam Hastanesi arasında yapılan protokol ile esnaf ve yakınlarına yüzde 20 indirimli sağlık hizmeti verilecek
 
GAZİPAŞA Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez ve yönetimi, seçim öncesi verdiği sözleri teker teker yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyor. Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, esnafa sağlık hizmeti konusunda büyük bir müjde verdi. 
 
Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Alanya Anadolu ve Yaşam Hastanesi arasında indirim protokolü imzalandı. İmzalanan protokole göre oda üyesi esnaflar ile birinci derece yakınları, Alanya Anadolu ve Yaşam Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden yüzde 20 indirimli faydalanacak. Oda Başkanı Sönmez, aynı protokolü Alanya Lazergöz Tıp Merkezi ile de yapacaklarını söyledi.
 
Oda Üyelerine Kimlik Kartı Çıkartılacak
 
Oda Başkanı Sönmez, esnafın sorunlarını çözmek ve onlara faydalı olmak için çalıştıklarını belirterek, “Seçim öncesi esnafa verdiğimiz sözleri teker teker yerine getiriyoruz. Koltukta oturmak yerine esnafın sorunlarına nasıl çözüm buluruz diye çalışıyoruz. Birkaç gün önce tatlı üretimi yapan esnaflarımıza indirimli şeker desteği sağladık. Şimdi de tüm esnaflarımızı kapsayan indirimli sağlık protokolü imzaladık. 
 
Alanya Anadolu Yaşam Hastanesi’ye yaptığımız protokol ile birlikte üyelerimizin kendileri ve anne, baba, eş, çocuk gibi birinci derece yakınları hastane hizmetlerinden yüzde 20 indirimli faydalanacaklar. Üyelerimize kimlik kartı çıkartacağız. Protokol yaptığımız hastanelere gittiklerinde kimlik kartlarını göstererek yüzde 20 indirimden faydalanacaklar. 
 
Bu hafta içinde Alanya Lazergöz Tıp Merkezi ile de aynı protokolü yapmayı düşünüyoruz. Yaptığımız bu protokol nedeniyle Alanya Anadolu ve Yaşam Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyor, üyelerimiz içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
 
Üyelere Hizmet İçin Çalışıyoruz
 
Oda Başkanı Sönmez, oda üyelerinin her alanda en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için gayret gösterdiklerini belirterek, “Biz, esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet için göreve geldik. 
 
Esnafımız, zor günlerden geçiyor. Biz de esnafımıza bir nebze de olsa destek olmak için çalışıyoruz. Bu anlamda 2 hatane ile protokol imzaladık. Esnafımıza fayda sağlayacak anlaşmalar yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler